Είσαι καινούργιος στο στοίχημα; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Το στοίχημα έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Η αρχή έγινε επίσημα πριν από περίπου 20 χρόνια με το «Πάμε στοίχημα» του ΟΠΑΠ, αλλά πλέον το internet έχει ανοίξει νέους κόσμους για τους φαν του στοιχηματισμού, οι αριθμοί των οποίων αυξάνονται με αστρονομικό ρυθμό.

Ο λόγος που το στοίχημα έχει τόσους «πιστούς» είναι το γεγονός ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιον να βγάλει κάποια επιπλέον χρήματα, είναι με άλλα λόγια ο καλύτερος τρόπος για να συνδέσει κάποιος το πάθος του για τον αθλητισμό με την παραγωγή έξτρα εισοδήματος.


Δεδομένου ότι συνεχώς όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να ασχοληθούν με το στοίχημα, ας προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε μερικές ερωτήσεις που είναι πολύ πιθανό να έχει ένας «νεοφώτιστος» στον χώρο.

Να γνωρίζετε ότι οι προβλέψεις στοιχήματος ή προγνωστικά στοιχήματος υπάρχουν σε διάφορες στοιχηματικές εταιρίες που είναι στην oυσία ιστοσελίδες με διαγωνισμούς, προβλέψεις , tipsters , στοιχήματα, αναλύσεις και προτασεις αγώνων για ποδόσφαιρο μπάσκετ,βαθμολογίες, στατιστικά αγώνων, κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ αλλά και αλλα σπορ

Το στοίχημα είναι τζόγος;

Αυτή είναι μια πολύ βασική ερώτηση, η οποία όμως μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Σε γενικές γραμμές, το στοίχημα δεν είναι καθαρή τύχη αφού ο παίκτης ξέρει εξ αρχής τη δυναμική των ομάδων που λαμβάνουν μέρος σε έναν αγώνα. Με άλλα λόγια, αν κάποιος ενημερώνεται καλά για τα προγνωστικά στοιχήματος, μπορεί να κάνει τα στοιχήματα του με σχετική ασφάλεια. Αν όμως κάποιος απλά βαριέται να κάνει την απαραίτητη μελέτη, δεν ψάξει δηλαδή για προγνωστικά, τότε απλά ποντάρει στη τύχη, οπότε στην ουσία τζογάρει. Εννοείται ότι ακόμη και το μελετημένο στοίχημα που έχει προκύψει αφού κάποιος έχει μελετήσει πολλές προτάσεις στοιχήματος ΔΕΝ είναι ποτέ απόλυτα ασφαλές, απλά οι πιθανότητες να πας ταμείο είναι περισσότερες από τις πιθανότητες του να πας κουβά.

Που μπορώ να βρω στοιχηματικές συμβουλές;

Η απάντηση είναι απλή: στο internet και στις αθλητικές εφημερίδες. Υπάρχουν εκατοντάδες στοιχηματικές ιστοσελίδες πολλές από τις οποίες προσφέρουν προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. Αυτό που πρέπει να κάνει ένας παίκτης, είναι να βρει ποιες από αυτές είναι οι πιο αξιόπιστες. Κατά γενικό κανόνα, οι ιστοσελίδες με πολύχρονη παρουσία στον χώρο θεωρούνται αρκετά αξιόπιστες και είναι γενικά καλές πηγές για δωρεάν προβλέψεις και όχι μόνο.

Πού να παίξω, στο internet ή στο πρακτορείο;

Άλλη μία βασική ερώτηση η οποία όμως δεν μπορεί να απαντηθεί με καθοριστικό τρόπο. Κάθε ένας από τους δύο αυτούς τρόπου παιξίματος έχει τα υπέρ και τα κατά του. Κατά κανόνα, μία στοιχηματική ιστοσελίδα προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις κι επιπλέον δεν χρειάζεται καν να βγεις από το σπίτι σου για να παίξεις. Επίσης, συχνά γίνονται σε αυτές και διαγωνισμοί ενώ υπάρχουν και τα bonus στοιχηματικών εταιριών τα οποία μπορούν να βοηθήσουν πολύ τους καινούργιους στο στοίχημα. Από την άλλη όμως, λόγω διάφορων νόμων του κράτους απαιτείται μια αρκετά πολύπλοκη διαδικασία για να μπορέσετε να βγάλετε τα χρήματα σας σε περίπτωση που κερδίσετε, επίσης, θα πρέπει να προσέξετε σε ποιο site παίζετε αφού δεν έχουν όλα άδεια για λειτουργία στην Ελλάδα, οπότε μπορεί να μην μπορέσετε να εισπράξετε τα κέρδη σας.

Όσον αφορά το Πάμε Στοίχημα, δεδομένου ότι είναι η κύρια πλατφόρμα στοιχήματος στη χώρα μας, είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς προβλέψεις πάμε στοίχημα τόσο σε sites κι εφημερίδες όσο και σε εκπομπές στο ραδιόφωνο και τη τηλεόραση. Επιπλέον, τα κέρδη σου είναι εγγυημένα και μπορέις να τα εισπράξεις κατευθείαν. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρακτορείο μπορείς να έρθεις και σε επαφή με άλλους παίκτες, να μάθεις προγνωστικά για στοίχημα που μπορεί να μην ήξερες και ακόμη και να κάνεις νέους φίλους. Από την άλλη όμως οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ είναι συνήθως μικρότερες από αυτές των sites. Επιπλέον, τα κουπούνια του ΟΠΑΠ δεν έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία όσο τα στοιχήματα στα sites. Τέλος, η παρουσία σε ένα πρακτορείο είναι απαραίτητη είτε για να παίξεις, είτε για να εισπράξεις τα κέρδη σου.

Πόσα να παίξω στο στοίχημα;

Το στοίχημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το θεωρείς κάτι παραπάνω από χόμπι. Μα παίζεις μόνο όσα μπορείς να χάσεις.